Uygulama içinden silme
YOMIYE içinde Profil -> Ayarlar -> Hesabımı Sil adımlarını izleyerek silme işlemini başlatabilirsin.
Silme ekranı işlem geri alınamaz olduğunu açıklar. İşlem tamamlanmadan önce onay vermen ve onay alanına SIL yazman gerekir.
Hesap Silme
Hesabını uygulama içinden silebilir veya destek için bizimle iletişime geçebilirsin.
YOMIYE içinde Profil -> Ayarlar -> Hesabımı Sil adımlarını izleyerek silme işlemini başlatabilirsin.
Silme ekranı işlem geri alınamaz olduğunu açıklar. İşlem tamamlanmadan önce onay vermen ve onay alanına SIL yazman gerekir.
Devam eden veya gelecekteki kabul edilmiş bir mesai varsa hesap silme işlemi önce bu sürecin çözülmesini gerektirebilir.
Başvuru, davet ve ilan durumları silme sırasında marketplace bütünlüğünü koruyacak şekilde iptal, reddedilme ya da anonimleştirme akışlarına alınabilir.
Hesap silmede profil kimliği anonimleştirilir, hesap durumu silinmiş olarak işaretlenir, hesap erişimi devre dışı bırakılır, FCM tokenları temizlenir ve avatar dosyalarının temizlenmesi denenir; tarihsel marketplace kayıtları bütünlük için anonimleştirilmiş ya da sınırlı şekilde kalabilir.
Çalışan profili veya işletme profili kimlik alanları silinmiş kullanıcı/işletme görünümüne alınır. Kayıtlı çalışan bağlantıları, engelleme kayıtları ve cihaz bildirim tokenları temizlenir.
Tamamlanmış veya tarihsel marketplace kayıtları platform bütünlüğü, ihtilaf yönetimi ve güvenlik amaçlarıyla anonimleştirilmiş ya da sınırlı şekilde korunabilir.
Uygulama dışından hesap silme veya destek talebi için info@yomiye.app adresinden bizimle iletişime geçebilirsin.
YOMIYE hesabını silmek, App Store veya Google Play üzerinden alınmış bir Business Pro aboneliğini zorunlu olarak iptal etmez. Aboneliğini ayrıca ilgili mağaza hesabındaki abonelik ayarlarından yönetmeli veya iptal etmelisin.